11. sep. 2013

FIRST DAY OF SCHOOL

I dag har jeg haft min første skoledag! Det gik meget bedre end forventet - jeg havde slet ikke så svært ved at følge med, som jeg troede, så det er top dollar. Endda spanish (som alle de andre har haft i mindst et år) var jeg faktisk en af de bedste, haha forstår det ikke, de er virkelig ikke kommet særlig langt... og jeg tror ikke engang, jeg kunne sige ti ord på spansk i begyndelsen af dagen. Oh well.

Jeg var også nervøs for min algebra class, fordi jeg fik det, der hedder "Algebra II" som er det højeste niveau (og Lana har Algebra I, da hendes grades i Ukraine ikke var specielt gode), så jeg var lidt bange for, at jeg fattede hat... men det var SÅ nemt! Virkelig, vi sad bare med nogle worksheets hele timen, og der var kun et par stykker af dem jeg ikke kunne, fordi jeg ikke forstod beskrivelsen, men min lærer tilbød at vi kunne tale sammen inden timen i morgen, så hun kan se mine opgaver, og hvordan mit niveau er og sådan.

I sociology sad vi bare og snakkede om, hvordan Danmark og Ukraine er forskellige fra USA, i comm. skills snakkede vi om den tale Obama havde holdt om Syrien, og så havde de andre en test, som vi blev fritaget for, yay. Og så fik vi et sheet, hvorpå der stod, hvad klassen gik ud på, hvad reglerne var osv, og det skal vi og vores værtsmor eller -far underskrive inden på mandag, og så får vi 3 points. Bare for at gøre det, ahaha hvad sker der, det er seriøst sjovt... Men ja, lette points er jo altid godt.

English var ret kedeligt. Ms. Ready sad bare og læste op af "Beowulf" og efter hver halve side repeterede hun, hvad hun lige havde læst. Og så stillede man spørgsmål, hvis man ikke forstod det. Og helt seriøst, jeg forstod det hele (Selvfølgelig var der nogle ord osv jeg ikke forstod, jeg jeg forstod da helheden) men alle de andre blev med med at stille spørgsmål, like: "Er Beowulf så the good or the bad guy?" "Hvor stort er monsteret?" "Ligner monsteret et menneske?" "Kan vi være sikre på, at monsteret ikke vil have Beowulfs armour? Og hvorfor?" Og omg, man sidder bare der og tænker, like "Er du fuldkommen idiot eller hvad?" Den ene halvdel af spørgsmål var totalt irrelevante og umulige at svare på, med mindre man var forfatteren, og den anden halvdel ville man kende svaret på, hvis man koncentrerede sig lidt, og læste en smule mellem linjerne en gang i mellem.

I U.S. History var der INGEN der lavede det, de skulle. Alle stod op, hørte musik og snakkede, og jeg blev totalt idiot, fordi vi skulle læse noget og skrive noter til det, og jeg læste hver eneste sætning tre gange, fordi jeg virkelig ikke kunne fokusere. Ret øv... og tror ikke engang jeg kan skifte den class, da den er required for udvekslingselever. Håber det bliver bedre...

Nå efter den første dag, kan jeg allerede sige, at niveauet virkelig ikke er særlig højt. Som i VIRKELIG ikke særlig højt. Men det er meget hyggeligt, folk er super søde og hjælpsomme, og JEG SAD IKKE ALENE UDE PÅ TOILETTET OG SPISTE LUNCH!!! Haha, mission accomplished, jeg var så bange for, at det ville ske... jeg havde selvfølgelig Lana, men to piger fra Spanish sagde, at vi bare kunne sidde med dem, så det var super.

Well, after all glæder jeg mig til i morgen!

2 kommentarer:

 1. Elsker virkelig din blog, det så fedt at du skriver om hvordan du har det i USA og om dine tanker og btw. tjekker din blog næsten hverdag!

  Kan du egentlig godt fortælle mig, hvorfor du valgte at blive udvekslingsstudent?

  Og om hvorfor du synes andre skulle blive det?
  Og fordele og ulemper ved at være udvekslingsstudent?
  For vil rigtig gerne blive det selv. (Går i 9. Klasse)

  Men håber du får et fantastisk år i USA <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak!!! :-)

   En del af dine spørgsmål kan du finde svar på, inde på min FAQ-side, men tror snart jeg laver en "Ask me" or something, fordi der er mange, der har stillet mig de samme spørgsmål... så ja, det kan være, jeg svarer på noget af det der :-)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!