9. sep. 2013

FINALLY IN MICHIGAN!

Så ankom jeg endelig hos the Reeves! Mit fly gik kl 6 fra JFK, så jeg skulle mødes i hotellets lobby med en af the camp leaders og de andre udvekslingsstudenter, der skulle afsted nogenlunde samtidig med mig, klokken tre om natten. Ikke fedt :( Men de tre flyveture (fra JFK til Washington Dulles til Chicago til Saginaw) gik super fint - jeg fulgtes med en norsk pige, Jenny, hele vejen, og vi havde det rigtig sjovt, så det var top dollar. 

På vejen hjem fra lufthavnen kørte vi forbi en RadioShack og købte en iPhone til Lana (min host sis fra Ukraine) og et nyt SIM card til mig, så nu har jeg et American phone number! Oh my, føler mig cool og sådan! I morgen skal vi over på skolen og registrere os, og så begynder vi vist på onsdag - so excited!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!