23. sep. 2013

CETUSA MEETING


Vi har nogle problemer med vores wifi, så jeg kan ikke lave indlæg fra min computer. Det gør altid langt mere besværligt, men nu ville jeg lige komme net et indlæg, som bliver skrevet på min telefon... jeg har derfor ingen idé om, hvordan det kommer til at se ud layoutmæssigt, så I må bære over med mig indtil vi får wifi'en op at køre igen. 
(Beklager også over det lidt triste billede, men det er det eneste jeg lige har. Håber på at få fat i et bedre snart!)

I lørdags var Janet, Lana og jeg til CETUSA-møde. Det gik ud på, at alle de udvekslingsstudenter (vi var både nogle fra Thailand, Kina, Mexico, Norge, Kazakstan, Tyskland, Ukraine og så kan jeg ikke lige huske flere... ud over Danmark selvfølgelig), der er connected til Sue, som er min områderepræsentant, samledes og talte lidt om reglerne og med hinanden. Det var lidt tungt, at de gik igennem alle reglerne i-g-e-n, men altså sådan er det jo. Det var tilgænglig super hyggeligt at tale med alle de andre - og var nogle stykker, der talte om at vi skulle tale sammen og finde på et eller andet - en biograftur eller lignende. Håber det bliver til noget! 

Der var også en anden udvekslingsstudent fra Danmark - og hun rejser endda også med Explorius! Det var SÅ mærkeligt, da vi fandt ud af det, for så vidste man ikke, om man skulle tale dansk eller engelsk, og endte med at skifte i hver anden sætning, haha. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!