26. sep. 2013

APPLE PICKING AND FIRST RUN

Vi har i dag været ude og plukke æbler hos vores genbo - han havde en masse æbletræer med stooore flotte æbler på, som vi bare kunne tage af... så det gjorde vi! Vi plukkede helt ekstremt mange, så nu skal der laves apple pie, apple crust, apple sauce og alt muligt andet lækkert. Yum!

Kodey

Wyatt, ma lil' baby <3


Efter æbleplukningen havde jeg, for første gang siden jeg tog hjemmefra, overskud og tid til at tage mig en løbetur. Jah, min form er ikke som den har været, men det var faktisk ikke så slemt, så jeg havde regnet med! Bagefter strechede jeg lidt, og jeg synes da ikke det er helt skidt, når man tænker på, at jeg ikke har lavet rigtig smidighedstræning siden marts eller sådan noget!

God aften til jer derude, jeg vil smutte ind og hjælpe George med at lave apple crust, uhm ja, det bliver godt.

2 kommentarer:

  1. Gad godt at smage lidt af al det der Apple-guf :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kan jeg godt forstå - for det smager saaaatme godt ;)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!