10. sep. 2013

1st DAY IN TWINING

Janet og Wyatt
Fra venstre: Lana, jeg og Wyatt
I dag var det min første hele dag i Twining!

Vi startede med at tage ned på skolen for at registrere Lana og jeg og få lavet vores skemaer. Mit er på billedet ovenfor - 1st period: Spanish, 2nd period: Communication skills, 3rd period: Sociology, 4th period: Algebra II, 5th period: English 11 og 6th period: U.S. History. Jeg ville gerne have haft Chemistry i stedet for Sociology, men det kunne ikke lade sig gøre, så nu blev det sådan. Glæder mig til at se, hvordan de forskellige fag er - for i morgen er min første dag på en American High School!!!! So excited! Håber, jeg får tid til at lave et lidt detaljeret indlæg om skolen i morgen, når jeg har oplevet det hele - for lige nu ved jeg ærligt talt ikke mere, end det jeg lige har skrevet, haha. 

Men efter vi havde været på skolen tog Janet (værtsmor), George (værtsfar), Wyatt (yngste værtsbror), Lana (host sis fra Ukraine) og jeg mod Lake Huron, som er en af the Great Lakes, for at tage på stranden. Det var super hyggeligt og vejret var såååååå godt - her var vist omkring 31 grader. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!