18. aug. 2013

TOUR THE WORLDOkay okay okay, som jeg tidligere har skrevet i et indlæg, har Marbles: The Brain Store lavet en sang, hvor de remser alle de amerikanske stater og deres hovestæder op. Jeg synes, den er noget så fed, og musikvideoen er bestemt også værd at tjekke ud! Nu har jeg så lært hele sangen udenad - haha, man er vel lidt nørd - og det er jo egentlig meget godt, så nu er jeg ikke helt dum dansker når jeg kommer derover... men nu er jeg så faldet over endnu en sang fra Marbles, der i stedet for at gennemgå de amerikanske stater simpelthen gennemgår alle verdens lande. Bumbumbum! Den minder virkelig meget om den anden, men den var så fed, at det ikke gør noget, at de har lavet en lille kopi. Nu har jeg i hvert fald noget at tage mig til, her mens alle mine venner er begyndt i skole, og jeg stadig sidder derhjemme klistret til min telefon.
Nå, enjoy den, i hvert fald!

4 kommentarer:

 1. Virkelig fed sang! Især Tour de states ! Har hørt den så mange gange at jeg næsten kan alle staterne hahaha... Alle mine venner er også begyndt i skole (efterskole ) og en af dem til Spanien... Føler mig venneløs:( håber det gyldne opkald snart kommer for os begge! :-)

  SvarSlet
 2. Hvor er den hyggelig! Og elsker virkelig at de lige udpeger Danmark til sidst ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jamen, det er jo lige det, den er! Og jeg sad også bare hele sangen igennem og ventede på at Danmark kom - og da den så kom til sidst valgte jeg at tro, at det var fordi, vi er så seje og at de derfor gemte os til sidst, istedet for, at de havde glemt os :-D

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!