11. aug. 2013

SO LONG, FAREWELL

Jeg afholdt i går min "farvelfest-åbent hus" kind of komsammen for familie og tætte venner. Det var så godt lige at have en mulighed for at sige rigtigt "på gensyn", også selvom jeg nok kommer til at se nogen af dem igen, inden jeg tager afsted - men man kan jo aldrig vide! Men i hvert fald, det var super hyggeligt (og lidt trist fra tid til anden...) - på trods af det lidt tvivlsomme vejr - og alt i alt et super godt arrangement vi havde fået stablet på benene. Som I nok kan se, gik min kære mutti lidt amok med oppyntningen ahaha, men det blev jo super fint og hun hyggede sig, så alle er glade! Jeg havde fået Grillmester numero uno (aka min far - I kan se hans blog her) til at stå for menuen; Pulled Pork, Brisket, to slags burgerboller, coleslaw, BBQ sauce og BBQ beans. Derudover var der snacks i lange baner, en "dessert bar" med brownie bites, fruit sticks og lidt slik og en S'mores bar, hvor vi lavede s'mores. Og så havde mor da også lige lavet en kage. Hold nu op, hvor var der meget mad! Men det var så vanvittigt lækkert, og ja, mad - virkelig god mad, vel at mærke - er jo ikke det værste, man kan have meget af ;-)
Det var ikke meningen, at jeg skulle have gaver, men det endte med, jeg jeg fik en masse penge (både dollars og kroner - haha, jeg har SÅ mange dollars, at jeg næsten kan klare mig hele året uden af hæve, det er helt sindssygt! Pisse fedt, at vi lige nåede at hæve nogle nede i banken her forleden...), en af de lækre aber fra Kay Bojesen, en Spinning-ring, et cover med et billede af min veninde og jeg, en buket blomster og en dagbog, aw søde mennesker <3

Søde piger <3
Etiketterne på vandflaskerne
Noget af dessertbaren

Kageeeee


S'mores barenIngen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!