14. aug. 2013

#SISTERLOVEHar i dag haft en rigtig "kvalitetstid-med-min-søde-søster"-dag. Vi var et smut i MAC-afdelingen i Magasin på Kgs. Nytorv - og putten får dyre vaner fra start, kan jeg forsikre jer om! (Det er måske ikke så sært med den søster og mor hun har, men altså :-D) Så gik vi ned af Strøget, og tog derefter toget til Fisketorvet. Der gik vi også lidt rundt, og jeg fik købt nogle fine ting til håndbagagen i Matas, wey. Så så vi Grusomme Mig 2 - årh, den var altså herlig - og sluttede af med en omgang aftensmad i bedste italiano-stil.

SÅ hyggeligt at tilbringe en dag med min søster, det er ikke særlig ofte, det bare er os to... men det var det i dag, og jeg er så glad for, at vi fik det gjort, inden jeg tager afsted. Jeg elsker dig, mus <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!