3. aug. 2013

PACKING DOWN MY ROOM

Jeg har de sidste par dage været i gang med et (åbenbart) ret stort projekt: At pakke hele mit værelse ned (Så alle mine ting ikke bare står og samler støv mens jeg er væk... og så kan resten af familien jo også bruge mit værelse til, jah, et eller andet spændende). Indtil videre har jeg fem kasser, der står åbne rundt omkring, som jeg fra tid til anden smider et eller andet ned i. Jeg er faktisk kommet forholdsvis langt - hylderne bliver gradvist mere og mere tomme, skufferne bliver tømte og antallet af små bunker af ting, der ligger rundt omkring, bliver langsomt mindre.

På en måde er det virkelig hyggeligt - jeg finder jo alle mulige gamle ting, jeg havde glemt alt om, men som vækker så mange skønne minder. Men på en måde er det også lidt mærkeligt... som om jeg pakker hele mit liv ned, og bare forlader det. Jeg kommer jo hjem igen - det er trods alt kun et år jeg er væk - men et eller andet sted føles det som om jeg "flytter". Jah, det hele er lidt mærkeligt...

I får lige et billede, jeg tog sidste år i Yosemite... åh, jeg glæder mig så meget, til jeg skal afsted!

4 kommentarer:

 1. Har lige kigget din blog igennem, og den er super fin! :)
  Kig gerne forbi min og følg gerne på Bloglovin!
  http://loouwhoo.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Det må virkelig være mærkeligt at pakke det hele ned! Wow et flot billede!!
  Skal vi følges? :)

  Hilsen Ida
  http://nuancerafsort.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er virkelig en mærkeligt følelse... men mange tak!

   - føler dig nu :-)

   Slet
  2. Hahahaha ja okay, der skulle så have stået følger :-D

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!