19. aug. 2013

NOW WITH SUITCASES

Disse to skønheder blev tidligere i dag mine. Vi har nogle fine lyseblå kufferter herhjemme og en sort kabinekuffert, som jeg sagtens kunne have med... men jeg ville hellere have nogle, der matchede, ahah. Jeg har så brugt flere dage på at lede efter de perfekte kufferter - og det var noget af en udfordring, skal jeg lige hilse og sige! Den store skal være ret stor - men ikke for stor, så bliver det svært at begrænse sig til de 20 kg, men heller ikke så lille, at der ikke er plads til det hele. Den lille kabinekuffert var dog klart den sværeste! Stort set alle flyselskaber har forskellige regler for, hvor stor en kabinekuffert må være. At jeg endnu ikke ved, hvilke flyselskaber jeg skal flyve med, når jeg skal flyve indenrigs gør ikke ligefrem opgaven lettere, da jeg ikke har nogen konkrete tal at gå efter... i stedet gik jeg bare efter det selskab, der har de mindste mål, for så kan det da ikke gå helt galt! 

Først havde jeg faktisk forelsket mig i en kuffertserie fra Samsonite, men eftersom deres kabinekuffert var forholdsvis stor, turde jeg simpelthen ikke at tage chancen - overvej en nitte, hvis jeg bliver stoppet i lufthavnen, og ikke må have den med! Så nu blev det til disse skatterbasser i stedet, og det har jeg egentlig ikke noget imod... se da på dem, de er da for fine!
De opfylder alle mine krav: 1 // De er farvede, og er dermed lette at spotte på bagagebåndet. 2 // De har de perfekte størrelser (FYI: Målene på den blå: 75 x 53 x 30, målene på den pink: 55 x 37,5 x 22,5) 3 // De har begge fire hjul, så de er nemme at transportere rundt 4 // De har TSA-låse og 5 // De er da bare skønneeeeee.

Yay, happy me!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!