20. aug. 2013

MISSION ACCEPTED // get your life to weigh 20 kgs.

Billede fundet på www.privatejet.com (haha)

Jeg har i dag forsøgt at lave en prøvepakning - dvs. pakke størstedelen af tingene ned i mine fine kufferter. Oh my. Hvordan i alverden får jeg det hele med?! Eller hvordan kan jeg begrænse mig så meget, at jeg ikke bliver stoppet i lufthavnen med ti kg overvægt? Midt i desperationens mørke slog det mig: Jeg får mig da bare et privatfly! Så har jeg plads til alle mine ting, og jeg kommer til at sidde behageligt, i modsætning til de almindelige flysæder på EconomyClass, der virkelig ikke er noget at råbe hurra for. Det er da smart! Noget andet, der ikke er så smart er bare prisen og det fact, that it's never ever gonna happen... ævs. Jeg må vel bare pakke det mest nødvendige og så begrænse det til det aller mest nødvendige. Og derefter begrænse mig lidt igen... somebody please help me!

Ej, rent faktisk synes jeg det går meget godt med pakningen - bedre end forventet, endda! Jeg hygger mig super godt med det, og så er der da noget at fordrive tiden med.

Jeg har forresten overvejet at lave sådan en "pak med mig"-kind of video, hvor jeg havde tænkt mig at vise, hvad jeg prioriterer at få med, hvordan jeg pakker det ned i kufferten, hvad jeg har i håndbagagen, hvad jeg synes er smart at lægge i kabinekufferten og alle sådan nogle ting. Jeg har nemlig prøvet at finde en selv - og der er da også mange fine rundt omkring på YouTube - men der er ikke rigtig nogen, der specifikt henvender sig til udvekslingsstudenter, som jo skal pakke ret anderledes, end charterturister, der skal en uge til Tyrkiet ;-)
Men jeg ville bare lige høre, om der er stemning for det? Jeg ville i hvert fald blive super glad, hvis I lige ville bruge ti sekunder, og svare på afstemningen ude til højre... på forhånd tak!

2 kommentarer:

  1. Hey. Har du fundet ud af hvor du skal hen og hvornår skal du af sted? :)

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!