6. aug. 2013

LET'S GO! (-KARTING)
Jeg var tidligere i dag ude og køre GoKart med min søde familie... og hold nu op, hvor gav jeg dem baghjul! Eller måske ikke helt - far vandt - men jeg blev da nummer to, wuhu! Nå men altså, det var super sjovt og jeg anbefaler det helt klart til andre, hvis der er nogen derude i verden, der ikke har prøvet at køre GoKart. Og en halv time på banen er HELT fint, hvis I spørger mig - hold nu op, man får det varmt!

PS.
I Explorius-gruppen (Explorius Danmark har lavet en gruppe på facebook, hvor alle udvekslingsstudenterne, der skal afsted med Explorius i år, er medlemmer. Derinde skriver vi så et opslag, hvis vi har spørgsmål, eller man skal blære sig med, at man nu endelig har fået familie - hvilket kun gør os, der stadig venter, overdrevet deprimerede.... hvilket vi også alle sammen skriver opslag om, haha) skrev en pige, der var afsted sidste år, at hun også have fået familie sent, og derfor 100% forstod vores frustrationer. Hun havde fået opkaldet om, at hun havde fået værtfamilie, den 20. august - og sad så i flyveren på vej til New York den 21. august. Hold nu op, hvor må det have været vildt! Men ja, jeg fortalte mine forældre om det, og blev i samme øjeblik sat til at lave lister over alt det vi mangler at få styr på, hvad der skal kopieres, hvad der skal pakkes og alle sådan nogen ting. Så er jeg i hvert fald lidt mere forberedt, hvis nu jeg skal afsted i morgen ;-)

2 kommentarer:

  1. Jeg viste også min mor det opslag, og hun var også sådan "Anna, nu går du ind og finder det tøj du vil have med til USA og laver en liste over alle de ting du skal have med. Og så skal vi lave en nødplan over, hvad der skal gøres inden du skal afsted og det skal alt sammen gøres hurtigst muligt!".

    Men hold da op, hvor var det vildt at hun skulle afsted en dag efter hun havde fået familie! Det er ret surrealistisk at tænke på, at om 1-2 dage kan man komme til at sidde i en flyver uden at vide det lige nu!

    SvarSlet
  2. Vil du følges? <3 <3 http://turquoise-and-caicos.blogspot.dk/

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!