9. aug. 2013

IT'S NOT ABOUT THE MONEY, MONEY, MONEY


Well, overskriften giver ikke rigtig så meget mening, men da ordet "money" poppede op i mit hoved kom jeg straks i tanke om Jessie J's sang, og fik den immediately på hjernen, så jah, nu bliver det altså overskriften :-D

Men i hvert fald, jeg var i dag nede i banken for at hente de 250 USD, vi havde bestilt - Explorius anbefaler, at man har omkring 1500 DKK med i landets valuta, og siden jeg også har dollars fra tidligere USA-ture og har fået $100 af mine bedsteforældre og sådan, tænker vi, at det må være fint.

I dag har jeg også fået sagt mine første "på gensyn"'er. Jeg var nede i skøjtehallen, for lige at få is under fødderne, inden jeg tager afsted. På en måde var det SÅ godt lige at være på en sidste gang - jeg ved jo ikke, hvor længe der går, inden jeg kommer på is igen - men det var virkelig også trist. At det var sidste gang i et år, jeg skulle se alle de søde tøser og mine skønne trænere, det var næsten ikke til at bære... Jeg har slet ikke lyst til at tænke på, at det bare var starten, og at jeg skal sige "farvel og på gensyn" så utrolig mange gange endnu...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!