31. aug. 2013

HOMEMADE SUSHIJeg lavede i dag sushi til min kære familie, til aftensmad. Det blev simpelthen så lækkert - jeg tror, at det er den mest velsmagende omgang, jeg endnu har lavet. Yum!

Har skrevet rigtig meget med min værtsfamilie allerede og de virker simpelthen SÅ søde... jeg kan slet ikke vente til jeg endelig får dem at se! Janet - min værtsmor - har også skrevet, at jeg måske får en værtssøster! Det er en pige fra Ukraine, hvis værtsfamilie vist bakkede ud i sidste øjeblik, og så skal vi hoste hende indtil der bliver fundet en ny familie - men hvis det går godt med hende osv, kan det være, at hun bliver ved os hele året. Det skal nok blive spændende!

5 kommentarer:

 1. Hejsa :-)
  Jeg skal selv være udvekslingsstudent 2014-2015 og glæder mig som en sindsyg, er dog rimelig nervøs(men det er alle vel) :-)

  Ville egentlig bare sige, at din blog er mega fed og elsker at følge den. Synes den er rigtig gennemført og det hele *hvem der bare kunne finde ud af det* Altså mener hele designet etc.

  Du er meget velkommen til at tjekke min udvekslingsstudent-blog ud her: http://denultimativeexchangestudentblog.blogspot.dk/
  Dog har jeg ikke skrevet så meget i den endnu, men har lavet et par indlæg og er igang med at fumle med nogle sider etc.

  Knus Anne-Louise
  Ps. Har linket din blog under siden: Udvekslingsstudent(blogs)og jeg håber du får en god tur!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ved ikke lige hver der er sket, med alle de mellemrum og alt det?. :-(

   Slet
  2. Tusind tak! ...jeg kigger helt sikkert forbi! ;-)

   Knus

   Slet
 2. Synes nu at vores sushi var gode :-((((((
  Du ved hvem jeg er!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahaha, oh yes I do! Men det var de da ogsååååå

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!