24. aug. 2013

HALF A YEAR OLDER AND AN EXPERIENCE RICHERFirst of all vil jeg gerne bekendtgøre, at jeg har halvårsfødselsdag i dag - yay! Dagen startede med, at jeg blev vækket med flag og sang, og så spiste vi bagermorgenmad i haven, top hyggeligt. Så skulle vi hver i sær ordne vores egne ting og sådan, men omkring klokken elleve sad vi i bilen på vej til Christiania. Som I kan se i dette indlæg har jeg aldrig været på staden - hvilket ingen i min familie faktisk har, fandt jeg ud af, haha - så det skulle vi selvfølgelig. Ærligt talt må jeg sige, at jeg synes, det er lidt mærkeligt. Jeg følte mig overhovedet ikke tilpas derinde, og synes mest af alt det var lidt creepy, men jeg er da glad for, at jeg prøvede det... føler mig tough! Eller noget, nervermind. ;-)
Så kørte vi ud i Amager Strandpark og spiste frokost, og derefter til Ismageriget og fik is, og hold nu op, hvor det var godt. Tror virkelig, det er noget nær den bedste is, jeg nogensinde har fået! Kæmpe anbefaling herfra. (Tip: Deres jordnødde-karamel-chokolade er himmelsk!)

I gave fik jeg (der er nu mest en joke, men en gave er en gave!) en milliard pakker "Läkerol Cactus". De er mine uovertrufne favoritter, og siden, de ikke kan fås i staterne, har jeg nu fyldt beholdningen op... top nice og sådan.

PS. Husk at deltag i min afstemning ude til højre! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!