29. aug. 2013

FINALLY I CAN SAY: I'VE GOT MY HOST FAMILY!!!!

Endelig, endelig, ENDELIG fik jeg det længe ventede opkald fra Explorius om, at jeg har fået værtsfamilie! Jeg kommer til at bo i en lille bitte by ved navn Twining - som nærmest ikke er en by, det er ret meget ude på landet ;-) - i staten Michigan i det nordlige USA. Jeg skal bo hos familien Reeve, som består af far George, mor Janet og deres fire drenge: Shawn (14) Garret (6) Kodey (5) og Wyatt (3). De har en hund, en hundehvalp, to katte og en killing. Det hele bliver noget af en omvæltning, for det første grundet stedet, dernæst grundet alle drengene (eftersom jeg kun har én lillesøster herhjemme) og så alle dyrene (jeg har aldrig haft så meget som en guldfisk!) Men jeg glæder mig rigtig meget til at lære dem at kende.

Overvej lige, hvor dejlige de ser ud!

1 kommentar:

  1. Det bliver sååå godt - på næste søndag kigger jeg efter dig når du har været til tailgate og jeg sidder foran Lions mod Vikings (vink).

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!