7. aug. 2013

14 RANDOM FACTS ABOUT ME


Her får I lige nogle random facts om mig. Mere præcist 14 random facts om mig. Og det får I, fordi jeg kan!... "Hvorfor 14?" tænker du så. Fordi silicium har atomnummer 14, 3 gange 4 plus 2 er 14, min bedste veninde har fødselsdag den 14., i ordet præcolumbiansk er der 14 bogstaver og jeg prøvede faktisk engang at være 14 år gammel. (Og så kunne jeg heller ikke lige finde på flere.)1. Min yndlingslyd i hele verden er lyden af en klinge, der skærer i isen. (What can I say? Sådan er det bare, når man er skøjteløber!) 2. Jeg ejer 128 neglelakker, og 46 af dem har jeg aldrig åbnet. 3. Det, jeg bedst kan lide ved min krop, er mine håndled. 4. Mine livretter er sushi og pommes (Hvis det altså er gode pommes… for the record er pommes fra Sunset exceptionelt gode pommes!). 5. Jeg er ikke den store fan af sodavand; når jeg drikker det, føles det som om, der lægger sig et tykt lag sukker udenpå mine tænder, og at jeg får brusen hele vejen op i næsen - og jeg kan altså ikke lide at få ting op i næsen. 6. Jeg er en idiot til alle sportsgrene, der har en bold involveret – ligegyldigt om man skal kaste, slå, gribe eller sparke til den. 7. Jeg hader fødder. 8. Jeg kan godt lide at gå i skole, og kan indimellem være ret så nørdet. 9. Generelt har jeg det bedre med at lytte end med at tale. 10. Min favorit-beklædningsgenstands-kategori er sweatere - HVER gang jeg går ind i en butik, og der er en sweater, er det stensikkert, at jeg finder den med det samme... og at jeg, efter jeg har fundet den, står og sukker over, at det er totalt latterligt at købe sweatere, når det er 27 grader og høj solskin udenfor. 11. På min telefon har jeg en note, hvori jeg nedskriver alle de bedste citater, jeg støder på. Der er både nogle bundseriøse og nogle fuldkommen latterlige – fælles for dem alle er dog, at de er alle sammen er på engelsk… for alt lyder simpelthen bare bedre på engelsk. 12. Øverst på min ønskeliste står et par Louboutin-stiletter, en Baleciaga-taske og et Cartier-ur. 13. Fifth Avenue i New York er efter min mening et af de bedste steder at powershoppe igennem (Eller det er i hvert fald et af de mest stilede... Woodbury Outlettet er nok det bedste). 14. Jeg glæder mig helt sindssygt, mega, ekstremt, overdrevet meget til mit udvekslingsophold. BAM - surprise, huh?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!