31. jul. 2013

TYPICAL DANISH STUFF...

... to experience, before leaving for an exchange year.


Jeg har her lavet en lille liste over ting, der er/har været vigtige for mig at opleve, inden jeg tager afsted. Det er mainly sådan noget "typisk dansk" i selskab med min skønne familie eller venner, så jeg rigtig kan nyde den sidste tid i Danmark.

◇ Tage i Tivoli og spise en ordentlig omgang skrub-af-spanskrør
◇ Spise is i Nyhavn
◇ Tage på Christiania (Okay, på en eller anden måde er det her lidt pinligt, men jeg har aldrig været på Christiania (Til mit forsvar har min kære mutti heller ikke!) - og ærligt talt er jeg lidt bange for det. Altså selvfølgelig ved jeg godt, at der ikke vil ske mig noget osv, og jeg kender da mange der er derinde "regelmæssigt", men ja, jeg har bare sådan en lidt creepy følelse omkring det... men siden det virkelig er noget, der er specielt ved Danmark føler jeg lidt, at jeg bliver nødt til at opleve det.)
◇ Tage i Københavns Zoologiske Have
◇ Få højtbelagt smørrebrød
◇ Høre alle de gamle MGP-sange og synge (meget højt) med på dem mens man danser rundt i huset, efterfuldt af foruroligede blikke fra familie-medlemmer, der ikke helt ved om de skal grine højlydt eller blive enormt bekymrede (Hvis nogen skulle være i tvivl, kan jeg allerede strege dette punkt af listen :-D)
◇ Trave Strøget tyndt
◇ Spise en grande-enormus isvaffel, mens jeg har fødderne i vandkanten og mine kære ved min side6 kommentarer:

 1. Argh! Jeg har det på præcist sammen måde med Christiania! Jeg er også vildt nervøs for det. Har været der 3 gange nu, og der er ikke sket noget nogle af gangene, men mine venner kommer tit derinde haha :-D

  Melder mig som fast læser, god tur til USA!

  Amalie F / amaliefallesen.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, godt at høre, at jeg ikke er den eneste, der er lidt tøset! :-D

   Men tusind tak - for begge dele ;-)

   Slet
 2. Flot billede :-)!

  - amazinglaugh.blogspot.dk

  SvarSlet
 3. Rigtig søde ting! :)

  http://innocentcherry.blogspot.dk

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!