30. jul. 2013

MOMHar i dag vold-hygget med min søde mor; Vi startede dagen ud med at tage til café 8tallet og få den lækreste brunch, som I kan se på det første billede - det er helt klart at anbefale, det var virkelig lækkert! Derefter tog vi ind til Strøget og gik lidt rundt (og blev deprimerede over udsalget - jeg gjorde i hvert fald - for der var SÅ mange skønne ting, jeg virkelig ikke ville have noget imod at erhverve mig, men jeg kan lissom ikke rigtig have det med til USA, så det ville være lidt spild :-( ). Klokken to havde vi en tid hos John Erik (Ja, klasse navn, I know!) ved Salon Stender, placeret lige overfor Illum. Super hyggeligt - personligt ELSKER jeg bare at være hos frisøren og blive nusset om, uh det er dejligt. Både min mor og John Erik prøvede at overtale mig til at få page, og jeg overvejede det da også kraftigt... jeg var bare ikke modig nok til at sige farvel til de lange lokker, så jeg nøjedes med at få klippet spidser.
Efter frisøren var vi enormt kaffetørstige, og i vores verden er Starbucks altså det eneste rigtige, så vi tog da selvfølgelig metroen ud til lufthavnen og købte en Macchiato og et stykke cheesecake - yumyum. Efter Starbucks tog vi tilbage til København og hentede en omgang smørrebrød med hjem, da jeg havde sat mig for, at vi skulle have det, inden jeg smuttede til USA.

Alt i alt har det virkelig være en af de ualmindeligt skønne dage, som jeg vil tænke tilbage på med et smil, når sidder ovre på den anden side af jorden og græder snot over at have hjemve. For jeg ved, at jeg kommer til at savne dage som denne noget så forfærdeligt, men jeg er jo hjemme igen før jeg ved af det, så det skal selvfølgelig nok gå. Lige at have sådan en rigtig "mor-datter-dag" var super dejligt, og vi snakket en hel masse ting igennem... der er virkelig ingen som min mor, hun forstår mig så godt, og jeg kan tale med hende om ALT - jeg elsker dig, mor <3

I love my mother. No matter what we go through. No matter how much we argue. Because, I know, in the end she'll always be there.

2 kommentarer:

 1. Og jeg elsker dig, min skat. Helt op til himlen og tilbage igen. <3

  Jeg ELSKER også vores mor-datter-dage. Nyder, at vi bare duller rundt ved siden af hinanden og taler og taler. Holder lidt i hånd. Griner, pjatter, fjoller og er alvorlige. Åh, det vil jeg komme til at savne. Men når du er taget afsted vil jeg tænke på dig med varme i hjerte og vide, at du kommer tilbage til mig og så skal vi hygge big time og indhente et helt år. Det bliver også skønt.
  Jeg elsker dig, min skat <3

  SvarSlet
 2. Orh hvor dejligt! Der er intet som et mor datter forhold. <3

  http://hvidekanter.blogspot.dk/

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!