18. jul. 2013

LANGELAND

Lige i øjeblikket tilbringer jeg min tid på skønne Langeland. En af mine veninders familie har et sommerhus og en strandcafé hernede, og jeg er så heldig, at de har inviteret mig med herned. Vi bor så i sommerhuset og arbejder i caféen om dagen. Jeg ankom i mandags og jeg må sige, at det lever op til alle mine forventninger - hvis det da ikke overgår dem. Det er første gang jeg er på Langeland, og her er simpelthen så hyggeligt... jeg eeeeelsker det. Vi har det så sjovt når vi står i caféen, og det er i det hele taget virkelig en dejlig måde at tilbringe noget af sommeren på - jeg er SÅ taknemmelig for, at jeg fik lov til at opleve dette.

Strandcafeen Hesselbjerg, der ligger på Hesselbjerg Strand. Det er her, jeg tilbringer en masse tid, og hvis anyone er på Langeland i øjeblikket, må i da hellere end gerne smutte forbi!
Udsigten fra sommerhuset - det er da idyllisk, så det vil noget!

Sødeste Nicoline <3


Vi tog en tur i bilen, i forsøget på at finde de vilde heste. Det lykkedes ikke, men vi tog en sight-seeing tur rundt i en stor del af Sydlangeland i stedet, hvilket egentlig ikke gjorde mig det store - her er så mange ting at se på i stedet, fx denne jættestue fra 3000 f.Kr.

Ved Bagenkop

3 kommentarer:

 1. Ej hvor er det sjovt at se billeder fra skønne Langeland hvor jeg selv har sommerhus. Det sidste billede fra Bagenkop, er det taget på en bakke ved vilde heste? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, det er satme godt spottet! :-O - ja, det er det ;-)

   Slet
  2. Det er skam fordi mit sommerhus ligger lige på den bakke :) Et lille hvidt stråtægtshus :P

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!