8. jul. 2013

LANDSSTÆVNET I ESBJERG 2013

LG's Juniorlandsstævnehold anno 2013
 Så sent som i går aftens ankom jeg til mit kære hjem, efter fire dage i Esbjerg til Landsstævnet. Jeg var derovre sammen med mit dansehold, og det var simplethen noget så skønt. Vi lavede en opvisning lørdag eftermiddag, og jeg håber snart at kunne lægge en video af den op - har ikke engang selv set den endnu, og jeg glæder mig som et lille barn glæder sig til juleaften! Det gik SÅ godt, der var fantastisk stemning blandt publikum, og det var virkelig en af de bedste oplevelser i mit liv.
Hele landsstævnet var så gennemført, og da vi på vejen hjem evaluerede, havde vi - på trods af mobiltelefoner uden strøm på, kulde om natten og solskoldninger - stort set ingen negative punkter.  Det var nogle ualmindeligt skønne dage med nogle ualmindeligt skønne piger, og jeg skal helt klart med i 2017!

Indmarchen ved åbningsceremonien - vi gik gennem størstedelen af Esbjerg inden vi kom til Blue Water Arena

Opvisniiiiiiing! 

Vi slog selv vores telt op! Det tog os kun fire piger og en halv time, men vi gjorde det!!!!! Pro campister, så det vil noget

Kortspil i bussen henover sæderne

Efterskolernes festaften. Hold nu op, hvor var det imponerende!

Når vi endelig tog hjemad omkring kl 2 om natten, var man en smule døsig... og en halv times bustur hen til campingpladsen er en fantastisk lejlighed til lige at få sig en lille lur!

Vi så også både Rasmus Walter og Nabiha give koncert - specielt Nabihas var for fed!


P.S.
Tak til sødeste Marias fantastiske kamera-evner - uden dem (og hendes kamera), ville dette indlæg ikke være det samme.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!