10. jul. 2013

GRANDMA AND GRANDPA ARE ALL I NEED


Jeg tog i går op til mormor og morfar sammen med mutti og søs. Vi sad og drak eftermiddagskaffe på terrassen, da mormor pludselig kom ud med en pakke og ordene: "Nu, du forlader os og tager til the States, skal du have denne". Inde i pakken lå denne flotte bog fyldt til randen med billeder af alle tænkelige situationer jeg har tilbragt med mormor og morfar. Jeg har allerede bladret den igennem adskillige gange, og for hver eneste gang jeg vender en side, bliver smilet på mit ansigt bredere og bredere. Den er simpelthen fantastisk, og vil udgøre et skønt minde om min dejlige mormor og min dejlige morfar, som jeg elsker overalt på jorden. Jeg har været så meget sammen med dem gennem hele min barndom, og hvert eneste minde jeg har med dem er jeg uendeligt taknemmelig for! Jeg kommer til at savne dem så forfærdeligt meget når jeg tager til USA, og det er lige før, jeg allerede glæder mig til "velkommen hjem"-kram fra dem...

Se, hvilket billede der også var i! Jeg synes, det er meget sjovt at se, hvordan hele mit skøjte-eventyr egentlig startede
Fik også disse lækre Randolph-solbriller - elsker dem allerede!
Lidt over en time efter vi var kommet, kom min fætter og kusine også. De to og min søster, skulle sove i telt ude i haven, så det slog vi lige op - jeg er jo efterhånden pro campist, efter min succesfulde teltopsætning i Esbjerg (eller noget...)


Koncentrationen glippede lige et øjeblik...

Men det lykkedes for os!

Wuhu, lækkert lille selfie, der lige kom der, haha


2 kommentarer:

 1. Sikke en sød gave du fik(:

  Du er velkommen til at kigge forbi min blog(:

  www.dyreglad-pige.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det synes jeg i hvert fald også! :-) - jeg kigger forbi!

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!