24. jun. 2013

VISA APPLICATION STATUS: FINISHED

The veeeeery very important (sagt med indisk accent, for ellers er det ikke så sjovt) visumansøgnings-stuff, jeg efterhånden kan udenad
   I går kom jeg et skridt tættere på mit USA-ophold: Jeg færdiggjorde min visumansøgning, så nu er jeg helt klar til at møde op på ambassaden den 15. juli til visuminterviewet. Det er skønt endelig at være nået helt hertil - nu er der ikke så langt igen, før jeg er færdig med alle forberedelserne og kan tage til USA, uhhhh, it's getting closer!

2 kommentarer:

  1. Ihh hvor en fin lille taske til dit pas, hvor har du den fra?

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, jeg er også helt vild med den! Den er som sagt fra Lisbeth Dahl, og det er min kære moder der har købt den til mig, og jeg ved derfor ikke, hvor hun har købt den. Jeg har dog klikket rundt inde på hjemmesiden og fundet denne: http://www.lisbethdahl.com/accessories/rejseaccessories/pasholder-graa-kviltet.html - jeg TROR det er den, men jeg er ikke 100% sikker :-) (Men der er 50% på, så det kan jo næsten ikke betale sig, at lade være med at gøre forsøget :D)

      Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!