2. jun. 2013

ONE OF THOSE DAYS YOU'LL NEVER FORGET
HAHAHAHAHHAHA, det er noget af et syn - julemanden der jagter svampebob firkant, det er nu lidt af et once in a lifetime-moment! I fredags havde jeg, ligesom de fleste andre niende-klasser, sidste skoledag i folkeskolen. Det blev fejret med lækre kostumer, karamelkast, barberskumskamp og alt, hvad traditionen foreskriver. Efter de sædvanlige festligheder på skolen, tog vi alle hjem, gik i bad (og prøvede at få barberskumslugten ud af håret - jeg shampoo'ede mit hår FIRE gange, før det bare føltes som hår igen...) og tog så hjem til Emilie, hvor klassen skulle spise sammen. Derefter blev vi hentet af sådan en party-bus (ja, lidt i stil med den slags man har, når man går ud af gymnasiet... og hvad så? Det var overdrevet sjovt!) som vi kørte i i to timer, inden den satte os af ved det sted, hvor vi skulle feste med hele trinnet.

Det var en usandsyligt dejlig dag fyldt med både latter og tårer - begge dele i store mængder. Denne dag har jeg set frem til i ti år, og nu er den allerede slut. Bare sådan. Jeg glæder mig til at starte et nyt kapitel af mit liv - altså når jeg har overstået eksaminerne - men på en måde ville jeg ønske, at jeg kunne blive i folkeskolen med mine bestiiiiiies for evigt... I'm gonna miss those guys so unbelievably much!

2 kommentarer:

 1. Haha, nogle skønne billeder! Det ser ud til at ha' været den skønneste dag for dig :D

  - Louise
  http://allthingsglitters.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og det var det helt bestemt også! :)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!