13. maj 2013

EXAMS, EXAMSJeg har i dag været til min første eksamen nogensinde! (Eller egentlig hedder det jo en "afgangsprøve" men alligevel) Det var dansk skriftlig fremstilling - ligesom resten af 9. klasserne i Danmark - og det gik helt okay. Jeg valgte at skrive et essay, hvori jeg skulle tage stilling til følgende: Hvad nu, hvis vi ikke er alene i Universet? Dadadadaaaaaaam [Indsæt dramatisk musik her]. Har ærligt talt ikke rigtig nogen fornemmelse for, om det bliver en stensikker 12'er eller om jeg ligger og roder på et syvtal... så jeg er allerede spændt på at få den tilbage.

Lige nu sidder jeg og læser op til biologiprøven i morgen tidlig. Åh Gud, jeg tror jeg dør... biologi er ikke ligefrem min stærke side, men her de sidste par dage har min BIOS C-bog og jeg opbygget et tæt forhold, så nu må vi se, hvordan det går. Kryds fingre for mig!

1 kommentar:

  1. Jeg valgte også at skrive et essay og jeg skal også op i biologi i morgen! :)

    mielouise.blogspot.dk

    SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!