24. apr. 2013

MAYBE I'LL SOON GET MY HOST FAMILY?

Omg omg omg!!!!! Fik en mail fra Sonja (min kontaktperson hos Explorius) om, at CETUSA havde kontakt med en skøjteklub. Formanden i den klub ville gerne vide, præcist hvor god jeg er, og hvor meget jeg træner, og så ville de prøve at finde en familie, der er villige til at køre mig frem og tilbage mellem skøjtehallen og deres hus. Hvis de ikke kunne det, var formanden interesseret i, selv at have mig boende! Det er helt vildt at tænke på, at jeg måske snart har min familie! Selvom jeg er lidt bange for, at de regner med, at jeg er totalt verdensmester-agtig og klar til at træne tyve timer om ugen, som jeg har gjort herhjemme... for hvis jeg skulle tilbringe hele mit år i en skøjtehal kunne jeg ligeså godt blive hjemme. Men nu må vi se, hvad det udvikler sig til. Jeg er i hvert fald helt oppe og køre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!