28. mar. 2013

DOWN MEMORY LANEJeg var i går med min mor og mormor på Amager - mormor er født og opvokset på Bryggen, så vi tog alle derind for at se, hvordan der så ud nu og høre historier fra de gode gamle dage, hvor en hel familie boede i en lille toværelses, man kunne købe en pinocchio-kugle for en øre og badet blev taget i baljen ved køkkenvasken.
Det var virkelig hyggeligt (På trods af kulden - jeg havde ikke fået taget nok tøj på, ævs) at gå rundt i gaderne og høre den ene historie efter den anden om alt, lige fra en dreng, der fik hånden i kødhakkeren og faldt ud af vinduet (dog ikke på samme tid) til præstens kone, der lærte dem håndarbejde.

Efter godt halvanden brygge-historier tog vi ind til 8tallet og spiste frokost. Vi fik smørrebrød, og det var simpelthen SÅ lækkert. Helt klart at anbefale!

På vejen hjem tog vi metroen til Forum. Vi skulle egentlig til Nørreport, men kom til at køre for langt, hahaha. Det passede nu egentligt meget fint, for lige ved siden af metrostationen ligger det hus, hvor min familie og jeg boede indtil jeg var fem, og vi flyttede til Albertslund. Der tog vi så lige hen og kiggede, og fik en rar man til at lukke os ind i gården, så vi også kunne se den. Det var SÅ mærkeligt at være der igen, når man ikke har været der i 10 år... der er simpelthen så mange minder, der vælter frem!

Da vi kom hjem igen, havde far lavet mad; Blåmuslinger til forret og culotte på grillen til hovedret, yum, det var godt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!