7. mar. 2013

THE "FUTURE EXCHANGE STUDENT WITH A BLOG"-CHALLENGE

Fandt denne lille challenge på Majas blog, så den fik jeg lige lyst til at give mig i kast med!

Hvor skal du på udveksling?
USA!

Hvilken organisation rejser du med?
Min danske organisation er Explorius og min amerikanske under-organisation er CETUSA.

I hvilken stat vil du helst tilbringe dit udvekslings år?
Jeg har faktisk ikke nogen "drømmestat", som jeg bare virkelig gerne vil til! Selvfølgelig kan jeg da godt finde på et federe sted at komme til, end en eller anden ranch i Texas, hvor den nærmeste nabo ligger 2 miles væk, og jeg skal op klokken 5 for at nå i skole, men hvis det er der, den perfekte familie bor, er jeg sikker på, det nok skal blive et fantastisk år alligevel! Jeg prøver lidt at forberede mig selv på "værste", for så kan jeg da i hvert fald kun blive positivt overrasket ;-)

Har du fået værtsfamilie?
Nej :-( Men min ansøgning er godkendt af CETUSA, så nu er det bare om at væbne sig med tålmodighed!

Har du lavet stats/regions valg?
Nope. Egentlig havde jeg tænkt mig at gøre det, men Explorius frarådede det, da det jo handler om at få den rigtige familie - og hvis man har ønsket Colorado og den perfekte familie bor i Arizona, er det ligesom lidt nedtur... og det kunne jeg selvfølgelig godt se pointen i. Jeg har noget familie tæt ved San Francisco, så jeg overvejede også lidt at søge Californien, så jeg var tæt på dem, men hvis jeg så fik en familie i San Diego, var det hele lidt ligemeget. Så jeg lod være :-D

Skal du på noget forberedelsetur?
Altså der er jo den der Soft Landing-camp i NYC i to dage, inden man tager videre til familien. Selvom jeg allerede har været der to gange glæder jeg mig rigtig meget til at opleve byen under de lidt anderledes omstændigheder, som det jo må siges at være, sammen med alle de andre udvekslingsstudenter fra hele norden.

Hvad glæder du dig mest til?
Uf, jeg glæder mig simpelthen til så meget! Jeg glæder mig til at prøve at køre med en rigtig amerikansk gul skolebus, til at holde Thanksgiving, til den anderledes jul, men nok mest af alt få en "second family", opleve en anden kultur helt tæt på og selvfølgelig blive møg god til at tale engelsk!

Kunne du tænke dig at prøve en ny sport?
Ja! Jeg kunne rigtig godt tænke mig noget cheerleading/gymnastik/dans (selvom dans nok ikke vil blive betegnet som en helt ny sport, men alligevel) mens jeg er derovre.

Hvad tror du at du kommer til at savne mest?
Min familie!!!! Og alle mine skønne venner, mit skøjteløb (selvom jeg lidt håber, jeg kommer et sted hen, hvor der er en skøjtehal i bare nogenlunde ordentlig afstand, så jeg kan komme derhen et par gange), remoulade, brun sovs, min cykel og rigtigt rugbrøøøød.

Nævn fire steder du kunne tænke dig at se i USA?
Nu forholder det sig sådan, at jeg allerede har set alle de steder i USA, som jeg sådan rigtig gerne vil se - men jeg har ikke været i Florida, så dét kunne jeg godt tænke mig.

1 kommentar:

 1. Jeg håber, det er okay, at jeg kopierer spørgsmålene til min blog! :p
  Forresten, jeg tager til Australien næste år, så er det okay, at jeg linker din blog på min liste over udvekslingsblogs? :)
  Fantastisk blog forresten!
  Kys!
  Udvekslingiaustralien.blogspot.dk

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!