18. feb. 2013

MY APPLICATION IS FINALLY APPROVED!

Jaaaaaaa! Explorius sendte min ansøgning om udveksling til CETUSA i USA den 22. januar, og siden har jeg ikke hørt en disse... Men nu kom der endelig livstegn fra dem; De har godkendt min ansøgning, og nu er de så begyndt at lede efter en værtsfamilie til mig. Uhhh, det er simpelthen så exciting altså, glæder mig så meget til næste gang, jeg hører fra dem - for så har de forhåbentlig gode nyheder med til mig!

5 kommentarer:

 1. Tillykke med det! Håber de finder en god værtsfamilie til dig :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Og jeg krydser virkelig også bare fingre BIG time - selvom det højst sandsynligt kommer til at gå rimelig lang tid, inden jeg får den :-(

   Slet
 2. Tillykke! Held og lykke med det, det lyder som et stort skridt! :)

  Kig gerne forbi hvis du har tid og lyst!
  http://soedesofieskriver.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak - og det er det i hvert fald også! :-)

   Slet
 3. Fin blog du har :) kig meget gerne forbi min blog og følg mig gerne på Bloglovin!

  www.loouwhoo.blogspot.dk

  SvarSlet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!