9. feb. 2013

MUSIC IS LOVE, LOVE IS MUSIC, MUSIC IS LIFE AND I LOVE MY LIFE. THANK YOU AND GOODNIGHT.Duften af nyvasket sengetøj fylder mine næsebor. Gennem det åbne vindue strømmer kold luft ind i værelset og fryser mine nylakerede tær til is. Lyset fra computerskærmen blænder mig, og får mig til at misse med øjnene. Den lækre lyd af Ed Sheerans stemme finder vej til mine taknemmelige ører. Mit hoved er tungt. Jeg er træt. Min blomstrede dyne kalder på mig - Jeg kan høre dens tydelige længsel på trods af de høje toner, der flyder ud af høretelefonerne og blander sig med følelsen af at være helt alene i verden en almindelig lørdag aften. Mobilen brummer ved min side. Søde beskeder, der får lykkefølelsen til at brede sig i kroppen og et smil til at brede sig på mine tørre læber. Jeg må finde min læbepomade snarest.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!