24. feb. 2013

FIFTEEN WONDERFUL YEARS

Jeg har i dag formået at klare mig igennem 15 år her på Jorden - og hvis det ikke er noget at fejre, ved jeg da sandelig ikke, hvad der er. Derfor ankommer min familie lige om snart, og så skal der holdes fødselsdagspartaaaay, haha, eller noget deromkring. Det skal nok blive super hyggeligt - det er det altid, når min familie er samlet! - og det gør det jo ikke ligefrem værre, at der er gaver indblandet (Specielt ikke, når det er mit navn, der står på dem ;-) ) Jeg håber, at alle I skønne mennesker derude får en lækker dag, for det har jeg i hvert fald i sinde at få!

7 kommentarer:

 1. FORTÆÆÆÆÆÆÆL OM DINE GAVER! Og lav en roomtour <3 <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Har haft lidt travlt de seneste dage, men gave-indlæg kommer højst sandsynligt i aften! :-)

   Slet
 2. Fik I noget ordenligt at spise?

  SvarSlet
 3. Mange gange tillykke, håber du havde en dejlig dag :) et gaveindlæg og en roomtour ville være lækkert søde Amalie!
  www.valerianielsen.blogspot.dk
  Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! Roomtouren kommer når........... jeg får taget mig sammen til at rydde op og tage billeder på en og samme dag, haha - knus <3

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!