11. feb. 2013

DREAMING AWAY

 ADVARSEL - Forbered dig på en billedstorm ud over det sædvanlige! (Et mish-mash af nogle særligt udvalgte billeder (Tog langt over tusind) fra vores sidste store tur til USA i sommerferien)
Vilde rulletrapper ved subway'en i D.C
Arlington Cemetery
The White House

Solnedgang over Grand Canyon 
Smukke røde klipper i Arizona 
Fede "avis-automater" i D.C 
Grand Canyon

Vores overdrevet lækre hotel i Las Vegas 
Venedig i Las Vegas

Sødeste lille Viggo, min grandfætter
Temperaturen da vi kørte i Death Valley - Svarer til ca 46 grader celcius

Lange lige veje som denne så vi mange af

Golden Gate Bridge, som vi krydsede på cykel 
Chicago skyline

Jeg er så heldig at have været i USA et par gange - fem for at være præcis, hvoraf de fire hver var en måned rundt forskellige steder og den sidste en shopping-tur i New York, fem dage i efteråret. Jeg har derfor set en rimelig stor del af det skønne land, inkluderet NYC, Chicago, Washington D.C., størstedelen af Californien, Hawaii, noget af Arizona og Las Vegas. Jeg er fuldkommen forelsket i landet. Jeg synes, det er fuldkommen fantastisk, og jeg elsker at være derovre. Noget af min familie bor også derovre (Tæt ved San Francisco, Californien + noget på Maui, Hawaii), så det er også en af grundene til, at vi har været der "så mange gange", og det er simpelthen så skønt at være hos dem.

Jeg ved, jeg allerede har sagt det tusind gange, men jeg glæder mig som en vanvittig til, at jeg skal til USA til sommer. Det står fuldstændig klart for mig, at det slet ikke bliver som en af mine ferier derovre - Det er uden min familie, i et helt år og jeg kommer til at være et sted, jeg ikke kender, med en masse mennesker jeg ikke kender... Lige for tiden har jeg det med at berolige mine nerver lidt med nogle af mine stemningsfyldte billeder fra the States. Åh, jeg er så glad for, at jeg har haft muligheden for at opleve så mange skønne steder i så forholdsvis ung en alder! Selvom der stadig er mange steder tilbage på min liste over steder jeg skal se, inden jeg dør, har jeg da allerede kunne krydse en del af!

2 kommentarer:

 1. Hold da helt op, nogle fede billeder! Du kunne blive fortograf!

  Kram Jaqueline Du må gerne tage et kig på min blog. http://jaquelinedaisy0.blogspot.dk/2013/02/emse-fie-tiffy.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! - Det er nu ikke lige det, jeg har i tankerne, men jeg elsker bare at tage billeder, sådan for sjov ;-)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!