24. jan. 2013

THE WORLD OF BLOGGERS HAS GOTTEN EVEN AN INHABITANT

Danser, skoleelev, læsehest, skøjteløber, neglelaksfanatiker... Ja, mange ord kan der sættes på mig, og nu kan vi tilføje endnu et til listen: Blogger.

Denne blogs hovedsagelige formål er, her i starten, hvordan jeg forbedreder mig til mit udvekslingsophold, og senere vil den blive fyldt godt op med billeder og tanker fra min hverdag i USA. Der sniger sig nok et indlæg eller to ind rundt omkring, der har et lidt andet tema, men det kan nok ikke rigtig undgås i længden - Jeg er trods alt standard teenagetøs numero uno på både godt og ondt, så selvom jeg glæder mig som en sindssyg, er der også andre ting, der rumsterer i mit hoved...

Jeg håber i vil følge min hverdag, mine tanker og mine skøre påfund i hele dette store hurlumhej, der overordnet betegnes som mit liv.

The world is a book and those who do not travel read only one page.

4 kommentarer:

 1. Hvor lyder det spændende!!
  Ved du om man stadig kan nå at blive udvekslingsstudent? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er lige præcis, hvad jeg også synes! ;-)

   Hm, efter hvad jeg har hørt rundt omkring, er det langt fra alle, der har sendt deres ansøgninger afsted, så umiddelbart vil jeg tro, at man godt kan - Men man skal nok alligevel til at have fingeren ud, hvis man skal nå det! Explorius (som er den organisation, jeg rejser med) har både det "normale" program og noget de kalder "High School Select", der er lavet hovedsageligt til sportsudøvere. Hvis man er villig til at betale lidt mere (læs: omkring dobbelt så meget, som i det andet program), kan man selv få lov til at vælge hvor i USA man kommer til at bo osv, og så er tilmeldingsfristen MEGET længere - Jeg tror faktisk man kan nå at være med et godt stykke ind i juni! Du kan læse mere om det på deres hjemmeside: www.explorius.dk :-)

   Slet
 2. Hvor ofte har du tænkt dig at blogge?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hm, det ved jeg faktisk ikke helt. Jeg har et par indlæg på tegnebrættet, så her i starten kommer det nok til at være et par gange om ugen. Der sker dog nok sandsynligvis det, at jeg løber lidt tør for ting at skrive, der har bare en lille grad af relevans, så hvis jeg ikke bliver lidt inspireret, kan det godt være, bloggen kommer til at stå lidt stille indtil jeg får min familie, og kan skrive lidt om den, staten de bor i osv. Men jeg bestræber mig da på, at lave forholdvis regelmæssige indlæg! :-)

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!