25. jan. 2013

WORK LIKE YOU DON'T NEED THE MONEY


Mine forældre har fået den skønne idé, at jeg selv skal arbejde lidt, hvis jeg skal have flere lommepenge med til USA, end dem de giver... Egentlig ved jeg ikke engang, hvad de giver, men lidt ekstra skader jo aldrig! Derfor skraber jeg sammen og sparer, hvor jeg kan, og dagen i dag har jeg så tilbragt med rengøring hjemme hos min farmor og farfar. 
Da jeg gik hjemad, efter to en halv times toiletskrubning, støvsugning og gulvvaskning, var jeg 250 kroner rigere og adskillige kilo tungere (Farmor havde sørget for wienerbrød og te til hendes hårdtarbejdende barnebarn - Det er nu alligevel ikke den værste arbejdsplads!). Det var super hyggeligt lige at tilbringe en eftermiddag derovre, hvilket ikke er noget, der sker så forfærdeligt ofte... Men det kommer det nok til, for farmor var i hvert fald yderst henrykt over hendes skinnende håndvask, haha!

Forresten, så beder jeg alle bemærke det fine billede af en begejstret mig med min nye bedsteven - Ajax skurecreme! Ej, det er egentlig ikke det, der er så fantastisk, ej heller den skønne iPhone-kvalitet, men derimod de totalt overdrevne, ligegyldige effekter jeg har lagt over! Jeg har nemlig fået Camera Bag 2, jaaaaaaa, så jeg kunne ikke rigtig lade være med at fyre den max af, fnis. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!