27. jan. 2013

A WISE TRAVELER NEVER DESPISES HER OWN COUNTRY


Den lille Havfrue, remoulade, Tivoli, brun sovs, Dannebrog. 
Jeg begynder at tænke mere og mere over, hvad det egentlig er, jeg forlader om et halvt år. Hvor mange typiske danske traditioner, jeg går glip af. Hvor meget typisk dansk mad, jeg kommer til at undvære. Og hvor mange mennesker, der i øjeblikket er en naturlig del af min hverdag, der lige pludselig ikke er det længere. På et eller andet plan forstår jeg slet ikke mig selv. Der er så utrolig mange ting, jeg kommer til at savne ufatteligt meget. Tænk, at jeg udsætter mig selv for det. Sådan helt frivilligt. Min familie, mine venner, min skole, min skøjtehal, ja selv min cykel kommer jeg til at savne! Men jeg får jo det hele skiftet ud med noget andet - Det engelske sprog, amerikanske traditioner, nye venner, en "ny familie"... Og jeg kommer jo hjem igen. Størstedelen af mine tanker om fremtiden går bare til udvekslingsopholdet, så tiden bagefter virker bare så uendeligt fjern. 
Men trods mine betænkeligheder, så glæder jeg mig. Jeg glædes, til jeg er ved at sprænges! Det bliver et fuldkommen fantastisk år. Ikke alle får den chance, nu har jeg den og ikke at tage imod den ville være for dumt. 

Jeg elsker Danmark, og jeg elsker min tilværelse her - men jeg er sikker på, at jeg vil elske min tilværelse i USA fyldt med nye oplevelser og bekendtskaber mindst ligeså højt. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!