4. feb. 2013

IF I HAD A BRITISH ACCENT, I'D NEVER SHUT UP

Jeg er desværre ikke så heldig at have været i London, så dette smukke billede af Tower Bridge er lånt fra www.good-wallpapers.com,
men redigeret af undertegnede. 
Ja, det "citat" er jeg sikker på, at der er mange af jer, der allerede har stiftet bekendtskab med. Personligt synes jeg virkelig det er fedt, for helt seriøst? Hvem ville ikke døøøø for at få en lækker britisk accent? - og så kan man jo undre sig over, at jeg ikke bare valgte at tage til England i stedet for USA...

Min accent er på nuværende tidspunkt en skønherlig blanding af lidt amerikansk og britisk (Takket være min engelsklærer, der har tilbragt syv år af sit liv i den engelske hovedstad), med et super dejligt dansk touch (hvilket, hvis I nu skulle være i tvivl, ikke er særlig fedt). Men jeg vil trods alt hellere opleve high school spirit, gule skolebusser og thanksgiving, end at sidde og drikke spandevis af te, spise fish and chips og så have den sidegevinst, at få lidt britisk accent. Også selvom det lyder alt for lækkert. Ja, nemlig, ja!

Ps. er stadig syg, så det er grunden til de manglen på spændende og inspirerende indlæg... Sorry, men jeg gør mit bedste for at blive rask i en fart - Selvom den plan ikke går helt som håbet.

Pps. her er en lille guide i, hvordan man taler med britisk accent, hvis nu nogen skulle være interesserede - haha, den er faktisk meget sjov!

2 kommentarer:

 1. Hehe... Jeg er selv halv australier, så jeg skal self. sige at de har den flotteste accent;-D

  Jeg ville blive rigtig glad, hvis du gad smutte forbi min blog og lægge en kommentar!

  Knus Ida<3
  http://idas-notebook.blogspot.dk/

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor fedt! Jeg må faktisk ærligt indrømme, at jeg ikke helt er sikker på australieres accent... Det må jeg lige tjekke op på! :-D

   Slet

TUSIND TAK FOR DIN SKØNNE KOMMENTAR - DET BETYDER MEGET FOR MIG, AT DU TAGER DIG TID TIL AT SKRIVE DEN!